Reklama
 
Blog | Pavel P. Ries

Návrh na předběžné opatření zastavení prací na Karlovo mostu

Jako reakce na můj článek Karlův most v opravě? mi přišel e-mail od, pro mne neznámého, studenta práv Jiřího Skalského. Níže tedy uvádím kopii tohto e-mailu i s jeho podstatnou přílohou tak, jak jsem je obdržel.

—– Original Message —–

From: Jiři Skalský
To: [email protected]
Sent: Wednesday, November 26, 2008 8:54 PM
Subject: Podání k soudu ve věci Karlova mostu  

 

Dobrý den pane režisére,

postupuji Vám v příloze své podání k obvodnímu soudu pro Prahu 1, které jsem podal včerejšího dne. Dnes jsem o tomto svém podání telefonicky a poté rovněž i s přílohou podání e-mailem informoval profesory Siegla a Srettiho. Od pana profesora Siegla jsem dostal tento kontakt na Vás.

Nejsem odborník z oboru, jsem průměrný student III. ročníku práv, zabývám se průmyslovým designem a výrobou plastů a k tomuto podání mně vedl dlouhodobě neutěšený vývoj rekonstrukce mostu.

K tomuto kroku jsem v podstatě směřoval již před měsícem, když mě uklidnilo jmenování ministerské komise. Pročtěte si, prosím, mé podání, z Vašeho blogu, jenž jsem našel na netu jsem několik vět opsal a upravil, doufám že nezkresleně a rovněž doufám, že jsem se Vás tímto nedotkl, třeba jen tím, že jsem Vás neuvedl jako zdroj – do podání soudu obecně se na to moc nehraje.

S profesorem Sieglem jsem velice předběžně dohodnuti, že oni přečtou mé spontánní a laické podání, dodají mi pokud možno další argumenty pro doplnění mého podání, já je soudu písemně sdělím a po výzvě soudu k úhradě kauce (cca 50.000 – 100.000,- Kč na zahájení řízení) se postarám mezi svými přáteli o vyhlášení sbírky na tuto kauci.

Také je možné, že soud shledá důvody natolik zásadními a moji argumentaci o veřejném zájmu a mé prázdné peněžence, že kauci ještě sníží nebo odpustí.

Tolik zatím prvotní informace. Informaci Vám zasílám pro Váš odmítavý postoj k dosavadnímu způsoby "rekonstrukce" mostu.

Přeji prijemny den.

Europlasty s.r.o.
Jiri Skalsky
Tel: 774 680 320

www.europlasty.cz

Příloha:

Reklama

 [http://blog.respekt.cz/blog/3339/60127/Karluv_mo]