Reklama
 
Blog | Pavel P. Ries

A co takhle pohled na naše problémy od Saturnu?

Tahle prezentace mi přišla po mailu, jako tolik jiných. Řetězové maily mě štvou a zejména ty, kde vám je sděleno, že pokud je neodešlete dalším jedenácti přátelům, tak si zaděláváte na pořádný průšvih. Tak je raději hned odesílám, ale do PC koše.

 * * *

Reklama

 

 

Níže uvedená prezentace provedená v Power Pointu ničím takovým nevyhrožuje. Jen tak, skladbou různých velikostních poměrů ve vesmíru, podává námět k zamyšlení nad tím, že to vše, co dnes a denně považujeme za zásadní, životně důležité, je vidět od Saturu jen jako tečka! A dále z vesmíru…

Není marné si to takhle obrazově připomenout. A tak, abych neřetězil maily, protože i zde si autor nedpustil doporučení k rozeslání i když bez výhružky, tak jsem to lípnul sem na blog. Já vím, složenky vám to nezaplatí, blbé politiky nevymění a nesnesitelného souseda nezmění, ale třeba vás ta procházka k Saturnu dovede k zamyšlení a alespoň na chvíli otočí vaše myšlenky jinam – ke hvězdám.

Takže máte-li momentálně depku či chandru nebo splín, tak zkuste kliknout na tenhle odkaz. Třeba vám pomůže podívat se na vaše problémy poněkud z nadhledu a z větší vzdálenosti – od Saturnu. A pokud máte dobrou náladu, tak pohled do vesmíru vám ji určitě nezhorší.